NTG-U Treningsdagbok – din nye følgesvenn på treningsreisen!

Bli en bedre idrettsutøver med NTG Treningsdagbok, den enkle og engasjerende appen designet for å oppmuntre deg til å spore og reflektere over treningsøktene dine. Registrer treningsøktene raskt med enkle parametere som varighet og intensitet, og få innsikt i din egen trening på et øyeblikk.

Hver uke fyller du ut en ukesrapport med kritiske parametere som søvnkvalitet, motivasjon, og stress, noe som hjelper deg å danne et helhetlig bilde av treningsuken din. Få varslinger hvis treningsbelastningen er høyere enn anbefalt, og oppdag hvordan du kan oppnå jevn progresjon.

Se på historikken med gjennomførte økter for en oversikt over dine fremskritt, og motta statistikk for å få bedre forståelse av treningsbelastningen din. Få en oversikt over dine personlige treningsplaner, og bli påminnet med varslinger for å holde treningsloggen oppdatert.

Husk at NTG-U treningsdagbok er mer enn bare en app - den er en del av din oppfølging på NTG. Den gir trenerne dine innsikt i din treningshverdag og hjelper dem å gi deg den beste veiledningen, slik at du kan nå dine idrettslige mål på en sikker og effektiv måte.

Personvernsvilkår