ApperSpill Web
Om oss Kontakt oss

Har du en god idé, men du vet ikke helt hvor du skal starte?

Magson kan gjøre bringe drømmebedrift til virkelighet. Vi tilbyr et stort et stort utvalg av forskjellige IT-løsninger. Prisen blir satt etter hvor komplisert dine planer er, men vi lover en rimelig og rettferdig pris. Kontakt oss for mer informasjon.

Alle henvendelser er uforpliktende.

ANDROID APP

Android er det mest utbredte operativsystemet på mobil. Derfor har Magson valgt å satse mye på nettopp dette oprativsystemet. Appen vil bli utviklet rettet mot de nyeste versjonene av Android, men samtidig også ha støtte for de eldre versjonene.

iOS APP

Har du lyst på en app ute på verdens største app-marked? Vi utviklker apper for tvOS-, macOS- og iOS-enheter.

Bestill din iOS app nå!

Statisk webside

Hver bedrift trenger en nettside, og med vår hjelp får du en proffesjonell nettside til din bedrift. Vi leverer raske og sikre nettsider som fungerer utmerket på både PC og mobil. Hvis du allerede har en umoderne og utdatert nettside, kan vi hjelpe deg med å framstå moderne og proffesjonelt på internett.

Nettsiden vil bli desiget etter dine ønsker og behov. Vi kan også lage en logo til deg hvis du ikke har en fra før. Nettsiden og eventuelt logoen vil designet slik at du kan komme med endringer underveis.

I tillegg til en nettside får du:
  • Et domene.
  • E-mail kontoer tilknyttet ditt domene. (kr. 70;-/år)
  • Support

Web App

Ønsker du noe mer enn bare en statisk nettside? Vi tilbyr også dynamiske nettsider (nettsider med innhold som endrer seg hyppig) koblet opp til en database. Vi kan lage alt fra nettaviser til spill. Alt etter ditt behov.

Mobil Spill

Har du en fantastisk spill idé? Du trenger ikke kaste bort tiden din på å lære deg programmering og spillutvikling. Vi gjør planene dine til virkelighet. Spillet kan være i 2D eller 3D, alt etter ditt behov.

Digital Markedsføring

Har du allerede laget et produkt, men sliter med å få den oppslutningen du hadde ønsket? Markedsføring er en viktig del av å selge ethvert produkt, spesielt IT-produkter. Vi hjelper deg med å markedsføre og selge produktet ditt.

Søkemotor optimalisering

En viktig del av markedføring er SEO (search engine optimalization). Søkemoter er et essensiellt virkemiddel for markedsføring på nettet. Potensielle kunder klikker på linkene som havner øverst på søkeresultatene. Vi hjelper deg å komme høyere opp på søkeresultatene slik at du tiltrekker deg mer kunder.

Reklame

Har du lyst til å reklamere for din bedrift på sosiale medier som blant annet Facebook, YouTube eller Google? Vi kan både hjelpe deg med å designe og publisere reklame for ditt produkt.

E-post markedsføring

E-post er en gratis og god måte og engasjere og komme i kontakt med kundene dine. Vi hjelper deg med å sette opp en e-post registrering på nettsiden din. Du vil selvdagt også få personlige E-post maler.